• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Ürün ve Hizmetler

Anasayfa


     Giacomini Köşe Termostatik Radyatör Vanası R470+R401TG

   
Ürün Kodu : KRV 00006
Üretici : Giacomini
Fiyat : 17.50 Euro (KDV Hariç)
Ürün Özellikleri
maks.çalışma basıncı:PN16 maks.çalışma sıcaklığı:110 C maks.fark basıncı: 1.4 bar ölçü:1/2"
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

İSKOTO İLE İLGİLİ BİLGİ İÇİN FİRMAMIZLA İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ !

 termostatik köşe radyatör vanası


TERMOSTATİK RADYAYÖR VANASI FİYATLARI;


TERMOSTATİK RADYATÖR VANASI NEDİR;

TERMOSTATİK RADYATÖR VANASI NE İŞE YARAR;

Termostatik radyatör vanalarını niçin kullanmalıyız?

GİACOMİNİ TERMOSTATİK KÖŞE RADYATÖR VANASI 


Termostatik radyatör vanalarını; neden kullanmalıyız sorusunun cevabını arayalım ve bize olan faydalarını inceleyelim.

Termostatik radyatör vanaları; adından da anlaşıldığı üzeri asıl çalışma prensibi termostat görevi görmektir. Termostatik radyatör vanası; evin içinde sistemi balans lamamız ve konfor koşullarını bireylerin ayarlayacağı hem ekonomik hem de kişisel bir yönlendirme aygıtıdır. Termostatik radyatör vanalarının; biz kullanıcılara olan faydasını bir örnekle anlatmak daha faydalı olur diye düşünüyorum.

 Bu sistemi kendi evimizde kullandığımız varsayalım. Evimizi mahal mahal düşünecek olursak;


Mutfak ev hanımlarının devamlı vakit geçirdiği bir alan ve burada ısı kazanım yükü çok fazladır. Sebebi ise burada pişen yemeklerden çıkan buharın mahali yani kullanım alanını ısıtmasıdır. Evimizi ısıtan Cihazın ferdi ısıtıcı ( kombi) olduğu düşünülürse ve evin içinde Termostatik vana; olmadığı varsayalım. Isıtma Sistemi (kombi) kullanıcı tarafından ayarlanan  ısı konfor değerinde yanmaya başladığında evin her noktasına cihaz ısıttığı suyu içindeki sirkülasyon pompası ile dağıtacaktır. Burada evin ısınmasını veya mahalin ısınması kontrol eden bir oda termostatı veya duyulur ısıyı sezecek olan insanlardır. Kombi ihtiyaç için yanıp tam verimde yakıt sarfiyatı yapıp sonra algılanan sıcaklık sensörü veya kontrol ekipmanı ( termostat) sayesinde kapayacaktır. Evde oda termostatı kullanmış olsak dahi sadece o mahali baz alarak çalışacaktır sistem. Peki evde Termostatik radyatör vanası; varmış gibi düşünelim. Mutfak için Termostatik vanadan; 18°C  olarak ayarlandığında; sistem sadece sabahları mutfağın ısısını koruyabilmek için cüzi bir oranda çalışacaktır sebebi ortamda yemek ihtiyacı için ocağın yanması ve buharın mekana ısı yüklemesidir.

Bu durum banyoda da aynı şekildedir. Banyoda duş alındığında İçerdeki buhar banyonun en az 2 saatlik ısı ihtiyacını karşıladığını düşünürsek 2 saat o radyatöre hiçbir şekilde ısı girişi olmayacaktır. Diğer bir mekânımıza geçelim. Evde en az kullanım alanlarından biri olan yatak odası. Buranında ısı ihtiyacı 18°C olarak ayarlandığında dengesiz ısınmanın önüne geçilebilecektir. Evin diğer kısımları olan Salon, Oturma odası ve Çocuk odası buralarda da yaşayan insanların ısıl konforuna göre bir mahal sıcaklık ayarı yapılarak dengesiz ısınma ve yakıt tüketiminizin de önüne geçmiş oluruz.

Sadece bu sayılı olanlarla tasarruf etmişte olmazsınız. Termostatik vananın; işlevselliği açısından, kışın güney cephede bulunan odalarımız eve giren güneş ışınları sayesinde ısınması ile radyatörü kapayacak ve gereksiz yere yakıt sarfiyatınızı engellemiş olacaktır.


Termostatik vana sayesinde yakıt tasarrufu saplanmış olunacaktır.  Yakıt tasarrufu sayesinde cihazın yıpranma olasılığı düşecek verimi yüksek, ömrü uzun olacaktır. Isıtma sistemi otomatik balanslandığı için dengeli ısınma, dengeli yıpranma ve konfor seviyesinin üst sıralara çıktığı lüks ısınma koşulları elde edilmiş olacaktır. Termostaik radyatör vanasının Çalışması için enerjiye gerek duyulmaz, işletme maliyeti yoktur. Sadece ilk yatırım maliyeti diğer vanalara göre daha yüksektir. Sağladığı yakıt tasarrufu sayesinde kendisine harcanan ilk yatırım maliyetini telafi edebilmektedir.

 termostatik radyatör vanası

ÖNEMLi NOT:
WEFLO AKIŞ ANAHTARI;OS&Y İZLEME ANAHATARI;FLOW SWİTCH;SPRİNKLER BAĞLANTI HORTUMU UNİVAL ;STATİK BALANS VANASI GIACOMİNİ;DİNAMİK BALANS VANASI FLOWCON;BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ;RELİEF VANA;YANGIN ÇEKVALF WEFLO;ÇEKVALF;DEBİMETRE;AKIŞ ÖLÇER ;SİDEWALL SPRİNKLER RAPİDROP;PENDENT SPRİNKLER RAPİDROP;UPRİGHT SPRİNKLER RAPİDROP;SARKIK TİP SPRİNKLER;DİK TİP SPRİNKLER;ISLAK ALARM VANASI WEFLO;KURU ALARM VANASI;İZLEME ANAHTARLI KELEBEK VANA GLOBAL SAFETY;İZLENEBİLİR KELEBEK VANA WEFLO;FLANŞLI KÜRESEL VANA UNİVAL;PİRİNÇ KÜRESEL VANA GİACOMİNİ;TEST DRENAJ VANASI GİACOMİNİ;TEST VE DRENAJ VANASI;İTFAİYE KAT BAĞLANTI VANASI GİACOMİNİ;İTFAİYE BAĞLANTI VANASI;LUG TİPİ KELEBEK VANA UNİVAL;WAFER TİP KELEBEK VANA UNİVAL;KAUÇUK KOMPANSATÖR;METAL KÖRÜKLÜ KOMPANSATÖR;DİŞLİ KAUÇUK KOMPANSATÖR;PİK BORU;PİSLİK TUTUCU UNİVAL;TERMOSTATİK RADYATÖR VANASI GİACOMİNİ;TERMOSTATİK RADYATÖR VANASI KİLİTLEME VE KORUMA KİTİ;RADYATÖR VANASI;SÜRGÜLÜ VANA;YİVLİ EKLEME PARÇALARI;KAPLİN;YÜKSELEN MİLLİ SÜRGÜLÜ VANA WEFLO;OS&Y VANA;HİDROFOR;NORM YANGIN HİDROFORU;İLE İLGİLİ FİYAT VE TEKNİK BİLGİLERİ AYRICA RESMİ BELGELERİ FİRMAMIZDAN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Kampanya
 statik balans vanası
GIACOMINI Statik Balans Vanası, Dişli (R206B) 2"      100,00 EUR+KDV
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Markalarımız
KATALOGLAR
Giacomini Katalog  Unival Katalog   WEFLO KATALOG  

Flowcon Katalog  Victaulic Katalog   pag pik boru

EKPAŞ KATALOG ile ilgili görsel sonucu    NORM KATALOG rapidrop
 köpüklü söndürme
  sismik askılama sistemleri