• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Ürün ve Hizmetler

Anasayfa


     FCU FAN COİL VANASI ON/OFF 1/2

   
Üretici : Giacomini Unival
Fiyat : 37.18 Euro (KDV Hariç)
Ürün Özellikleri
BASINÇ SINIFI:PN16 ÖLÇÜ ARALIĞI:1/2-1 AKTÜATÖR:220V ON/OFF
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
İSKOTO İLE İLGİLİ BİLGİ İÇİN FİRMAMIZLA İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ !

 FANCOİL VANASI
FAN COİL VANASI FİYATLARI;

FAN COİL VANASI NEDİR;

FAN COİL VANASI NE İŞE YARAR; 

Fan Coil sistemleri en genel tanımıyla, kapalı devre bir sistemde dolaştırılan suyun  sistemdeki serpantinler içinden geçirilmesi ve ortamdaki fan vasıtasıyla havanın önce sisteme alınıp ihtiyaca göre ısıtma/soğutma işlemi yapılarak tekrar ortama verilmesiyle binadaki iklimlendirmenin gerçekleştirilmesidir.

Özellikle hastane, otel, AVM, iş merkezi gibi ticari binalarda kullanılan fan coil sistemleri iki tip olarak çalışır. 2 borulu ve 4 borulu olarak adlandırılan bu sistemler kullanıcıların konforunu ve enerji tasarrufunu doğrudan etkiler.

2 borulu sistemde her bir fan coil ünitesinde tek bir serpantin ve ona bağlı bir toplama bir de dağıtma borusu bulunur. Dolayısıyla sistemin tamamında, eş zamanlı olarak ya soğutma ya ısıtma yapılabilir. Isıtmadan soğutmaya geçmek için  sabit bir ısı değeri belirlenmeli veya özel olarak işlem yapılmalıdır. Büyük ve kompleks mimari özellikteki binalarda bu sistem verimli çalışmaz. Zira binanın belli bölümleri ısıtılırken, belli bölümlerinin soğutulması gerekebilir. Oysa 2 borulu fan coil sistemi böyle bir ayrışmaya müsait değildir. Benzer şekilde, mevsim geçişlerinde de bu sistem kullanıcılara yeterli konforu sağlamaktan uzaktır.

4 borulu sistemlerde ise her fan coil ünitesinde iki serpantin bulunur. Bunlardan biri ısıtma biri soğutma işlemi yapar. Aynı zamanda her serpantine bağlı ikişer adet toplama ve dağıtma borusu bulunur. Sistemde sıcak ve soğuk su ayrı hatlardan sürekli devri daim yaptığı için, her bir fan coil ünitesi diğerlerinden bağımsız olarak ısıtma ya da soğutma yapabilir.

NOT;
AKIŞ ANAHTARI l OS&Y İZLEME ANAHATARI l FLOW SWİTCH l SPRİNKLER BAĞLANTI HORTUMU l STATİK BALANS VANASI l DİNAMİK BALANS VANASI l BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ l REİEF VANA l YANGIN ÇEKVALF l ÇEKVALF l DEBİMETRE l AKIŞ ÖLÇER l SİDEWALL SPRİNKLER l PENDENT SPRİNKLER l UPRİGHT SPRİNKLER l SARKIK SPRİNKLER l DİK TİP SPRİNKLER l ISLAK ALARM VANASI l KURU ALARM VANASI l İZLEME ANAHTARLI KELEBEK VANA l İZLENEBİLİR KELEBEK VANA l FLANŞLI KÜRESEL VANA l PİRİNÇ KÜRESEL VANA l TEST DRENAJ VANASI l TEST VE DRENAJ VANASI l İTFAİYE KAT BAĞLANTI VANASI l İTFAİYE BAĞLANTI VANASI l LUG TİPİ KELEBEK VANA l WAFER TİP KELEBEK VANA l KAUÇUK KOMPANSATÖR l METAL KÖRÜKLÜ KOMPANSATÖR l PİK BORU l PİSLİK TUTUCU l TERMOSTATİK RADYATÖR VANASI l RADYATÖR VANASI l SÜRGÜLÜ VANA l YİVLİ EKLEME PARÇALARI l KAPLİN l YÜKSELEN MİLLİ SÜRGÜLÜ VANA l OS&Y VANA l İLE İLGİLİ FİYAT VE TEKNİK BİLGİLERİ AYRICA RESMİ BELGELERİ FİRMAMIZDAN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Kampanya
 statik balans vanası
GIACOMINI Statik Balans Vanası, Dişli (R206B) 2"      100,00 EUR+KDV
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
Markalarımız
KATALOGLAR
Giacomini Katalog  Unival Katalog   WEFLO KATALOG  

Flowcon Katalog  Victaulic Katalog   pag pik boru

EKPAŞ KATALOG ile ilgili görsel sonucu    NORM KATALOG rapidrop
 köpüklü söndürme
  sismik askılama sistemleri